Αρχική σελίδα » Προπτυχιακές Σπουδές

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΥΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ (Α.Ε.Ι.) ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Οι αιτήσεις για όλα τα πιστοποιητικά, τα οποία χορηγεί η Γραμματεία του Τμήματος (π.χ. βεβαίωση σπουδών, αναλυτική βαθμολογία) θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου https://eprotocol.uoa.gr/.

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε για την αίτηση  είναι τα παρακάτω:

  1. ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ
  2. 01. ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (η οποία να απευθύνεται  στη Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας)
  3. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ KΩΔΙΚΩΝ TAXIS NET  ή  ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Σημείωση: Στην περίπτωση που η βεβαίωση φοίτησης είναι για τον στρατό, θα πρέπει να διευκρινίζεται στην αίτησή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Ενημερώνουμε το κοινό και τους φοιτητές που προσέρχονται στο Κτήριο της Θεολογικής Σχολής για οποιαδήποτε αιτία, ότι η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απολύτως υποχρεωτική, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Ανακοινώσεις και ειδήσεις σχετικά με τα μαθήματα αναρτώνται κατά πρώτο λόγο στην η-τάξη εκάστου μαθήματος και, κατά δεύτερο λόγο, στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος. Η εγγραφή όλων των φοιτητών/τριών στα μαθήματα της η-Τάξης του Ε.Κ.Π.Α. (https://eclass.uoa.gr/) είναι απολύτως απαραίτητη. Όσοι/ες δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στην εγγραφή τους, παρακαλούνται να το πράξουν ΑΜΕΣΑ. Οι ανακοινώσεις και η ενημέρωση του περιεχομένου των μαθημάτων που φιλοξενούνται στην η-τάξη του Ε.Κ.Π.Α. γίνεται με ευθύνη του οικείου διδακτικού προσωπικού.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ